|
یک شنبه 28 اسفند 1390 ساعت 7:37 بعد از ظهر |
بازدید : 792 |
نویسنده :
سیاوش صفاریان
| ( نظرات )
|
40 قانون جالب در دنیا !!!
بهتره بدونین توی دنیا . . . .
مثلا جويدن آدامس در سنگاپور ممنوع است.
یا مثلا تا سال 1984، بلژيكي ها مجبور بودند نام فرزندشان را از يك ليست 1500 نفري در روزهاي ناپلئون بطور رندوم انتخاب كنند.
یا مثلا در اندونزي مجازات استمنا, مرگ است.
یا مثلا در ادامه مطلب . ..
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
|
چهار شنبه 24 اسفند 1390 ساعت 11:37 بعد از ظهر |
بازدید : 656 |
نویسنده :
سیاوش صفاریان
| ( نظرات )
|
- پنج خطر سوسیس و کالباس برای بدن
ایسنا: سوسیس و کالباس، یکی از نمونههای مواد غذایی است که به راحتی آماده مصرف میشود و در عین حال بسیار خوشمزه است و به همین دلیل طرفداران زیادی در میان مردم دارد. اما افزایش استقبال مصرف کنندگان از انواع سوسیس و کالباس، در شرایطی مشاهده میشود که بسیاری از متخصصان تغذیه، به مضرات مصرف این نوع مواد غذایی اشاره میکنند. این در حالی است که مصرف نوشابهها، سوسیس و کالباس نیز همپای این مواد هر روز افزایش مییابد به همین علت اغلب کودکان و نوجوانان با مشکل کمبود آهن، روی و انواع ویتامینها مواجه هستند و رشد آنها به طور کامل انجام نمیشود.
سیدضیاءالدین مظهری متخصص تغذیه در این رابطه میگوید: دو مسأله اصلی در موضوع استفاده از سوسیس و کالباس وجود دارد که سوسیس و کالباس از چه موادی تهیه میشود و در تهیه این فرآورده آیا از استانداردهای تعیین شده، تبعیت میکنند. تمام محصولات موجود در بازار در کارخانههای نامآور تولید نمیشود، مشخص نیست سوسیس و کالباسهای فلهای موجود در بازار با چه مواد اولیهای و در چه اماکنی تولید میشود و نباید میزان مصرف مواد نگهدارنده نیترات و نیتریت در این مواد از میزان استاندارد بیشتر باشد و مدت نگهدارندگی آنها نیز نباید افزایش یابد. این مواد توان دفاعی بدن را تحت فشار قرار میدهد و موجب هجوم اسیدهای چرب اشباع شده، میشود و عوارض آن به صورت بیماریهای قلبی، عروقی و سرطانها بروز میکند. مصرف استاندارد مواد نگهدارنده مسئلهای ایجاد نمیکند اما بیش از آن خطرناک است.
1. سوسیس، فشار خون را بالا میبرد
کارشناسان تغذیه در انگلیس هشدار دادند مقدار نمک موجود در اکثر سوسیسها بیشتر از نمکی است که در یک پاکت چیپس وجود دارد. گروهی از متخصصان تغذیه به مطالعه روی محتوای نمک موجود در گوشت تازه، گوشت منجمد و سوسیسها پرداختند و متوجه شدند از بین 246 محصول مختلف سوسیس که در این کشور توزیع میشود مقدار نمک موجود در آنها بیشتر از نمک یک پاکت چیپس است.
2. سوسیس و کالباس؛ مضر برای پوست
در سالهای اخیر استفاده از فرآوردههایی چون سوسیس و کالباس به صورت چشمگیری افزایش یافته است. این در حالی است که این مواد در کنار طعم جذب کنندهی خود، مضرات فراوانی خواهند داشت.
دکتر فرید صفر، پژوهشگر بیماریهای پوستی گفت: مصرف زیاد سوسیس و کالباس ممکن است در مواردی کهیر ایجاد کند اما در بیشتر موارد تشدید کنندهی برخی بیماریهای پوستی از جمله خارش و یا بیماریهای حاد پوستی است. بیشترین عامل تحریک کنندگی این مواد، فلفل، ادویه و مواد رنگی و افزودنی است که در آن به میزان زیاد وجود دارد بنابراین به افرادی که سابقه بیماریهای پوستی، خارش یا کهیر دارند، توصیه میشود مصرف این قبیل فرآوردهها را به حداقل برسانند و ترجیحاً از مصرف آنها خودداری کنند. ضمناً در بسیاری از موارد اطمینانی از سلامت گوشت مصرفی در این فرآوردهها نیز وجود ندارد.
3. خطر بروز سرطان مثانه با مصرف سوسیس و کالباس
مصرف سوسیس و کالباس خطر بروز سرطان مثانه را 30 درصد افزایش میدهد. محققان تاکید کردند: مواد افزودنی که در گوشتهای فرآوری شده شامل سوسیس و کالباس استفاده میشوند، خطر ابتلا به این سرطان را تشدید میکنند. محققان در تشریح این اثرگذاری، متذکر شدند که نمکهایی مثل نیتریت سدیم و نیترات سدیم در این غذاها میتوانند با اسید معده واکنش انجام داده و در طول فرآیند هضم و جذب غذا، مواد سرطانی را تشکیل دهند. در این پژوهش دانشمندان انستیتو ملی سرطان در راکویل آمریکا، رابطه بین مصرف افزودنیهای گوشتی و خطر بروز سرطان مثانه را مورد ارزیابی قرار دادند.
4. مصرف سوسیس و کالباس و ابتلا به بیماریهای ژنتیکی
محمد تقی اکبری، رئیس انجمن ژنتیک ایران میگوید: مصرف سوسیس و کالباس قطعاً در ابتلا به بیماریهای ژنتیکی اثر دارد، البته این ابتلا به مرور اتفاق میافتد. میزان بیماریهای ژنتیک در ایران نظیر سایر کشورهاست و در مواردی به دلیل ازدواج خویشاوندی بیشتر از سایر کشورها میباشد. امکانات موجود برای تشخیص و شناسایی بیماریهای ژنتیکی به این صورت است که سازمان بهزیستی مراکز مشاوره ژنتیک برای بیماریهای ژنتیک طی دهه گذشته در استانهای مختلف ایجاد کرده است و مراکز بهداشت سراسر کشور نیز به بیماریهای ژنتیک پرداختهاند.
در حال حاضر حداقل 13 تا 16 هزار بیماری ژنتیکی وجود دارد که برخی از آنها شیوع بالا دارد و شیوع برخی خیلی پایین است. متأسفانه آمار دقیقی از همه مبتلایان به بیماریهای ژنتیکی نداریم؛ اما در مورد بیماریهای غربالگری شده مانند تالاسمی میتوان آمار داد. بیماریهای ژنتیکی 2 دسته هستند: این بیماریها یا ارثی هستند و از پدر و مادر به ارث میرسند یا بر اثر جهش جدید در ژن فرد به وجود میآید. به عنوان مثال آکندروپلازی که کوتاهی قد را موجب میشود، دوسوم به علت جهش جدید در ژن ایجاد میشود. یکسوم افرادی که به هموفیلی مبتلا میشوند بر اثر جهش جدید است و قبلاً پدر و مادر فرد به آن مبتلا نبودهاند.
5. دشمنی سوسیس و کالباس با قلب
برای کاهش خطر حملات قلبی و دیابت افراد باید از مصرف زیاد گوشتهای فرآیند شده اجتناب کنند. به عنوان مثال نباید زیاد در وعدههای غذایی خود هاتداگ، سوسیس و یا کالباس بخورند. مصرف این غذاها نباید بیش از یک بار در هفته باشد. طبق تحقیقات دانشمندان دانشگاه هاروارد روی یک میلیون و دویست هزار نفر که نتایج آن در کنفرانس انجمن قلب آمریکا مطرح شد، مشخص شد 23 هزار و هشتصد نفر از این افراد دچار بیماریهای قلبی بوده و 2 هزار و دویست نفر هم به سکته مبتلا شده و 10 هزار نفر دیابت داشتند.
مصرف بیش از حد مواد افزودنی در سوسیس و کالباس خطرناک است و رادیکالهای آزاد که بر اثر استفاده از این مواد به وجود میآید، میتواند اطلاعات DNA را تغییر دهد و یک سلول سالم را به سمت سرطانی شدن سوق دهد. محققان در این بررسی دریافتند که افرادی که گوشت قرمز فراوری نشده مصرف میکردند به طور قابل توجهی کمتر در معرض خطر بیماریهای قلبی و دیابت قرار داشتند. اما در هر حال خوردن گوشتهای فرآیند شده با افزایش خطر ابتلا به این دو بیماری ارتباط داشت. در واقع برای هر 50 گرم گوشت فراوری شده در هر وعده خطر بیماریهای قلبی تا 42 درصد افزایش مییابد و خطر دیابت نیز تا 19 درصد بالاتر میرود. به گفته محققان وجود نمک، مواد شیمیایی نگهدارنده و چربی دلیل ابتلا به بیماریهای قلبی و دیابت است.
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
|
جمعه 28 بهمن 1390 ساعت 8:49 بعد از ظهر |
بازدید : 581 |
نویسنده :
سیاوش صفاریان
| ( نظرات )
|
فهمیـده ام که ...
انسانهای مختلف در سنین مختلف چه چیزهایی فهمیده اند . . . ؟
فهمیده ام که بیش ترین زمانی که به مرخصی احتیاج دارم زمانی است که از تعطیلات برگشته ام. ۳۸ ساله
فهمیده ام چیزهایی که برایم بی اهمیت هستند همیشه دردسرساز می شوند. ۱۳ساله
فهمــیده ام که وقتی مامانم میگه "حالا باشه تا بعد" این یعنی "نه". ۷ ساله
در ادامه مطلب شما هم خواهید فهمید . . .
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
|
جمعه 28 بهمن 1390 ساعت 8:43 بعد از ظهر |
بازدید : 686 |
نویسنده :
سیاوش صفاریان
| ( نظرات )
|
گلواژه های نـــــاب و پرمعنای زندگی 
چون خیلی زیاده در ادامه مطلب قرارش دادم ولی حتما بخونین و لذت ببرین . ..باحاله . ..
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
|
جمعه 28 بهمن 1390 ساعت 7:58 بعد از ظهر |
بازدید : 693 |
نویسنده :
سیاوش صفاریان
| ( نظرات )
|
15 کاربرد و خواصیت خمیر دندون . . .
از خمیر دندان برای تمیزشدن، سفید شدن، حذف لکه ها، بازیابی و محافظت از مینای دندان استفاده می شود. اما خمیردندان قابلیت های شگفتی در کنار تمیز کردن دندان های ما دارد. می توان باعث تسکین برخی دردها و خلاص شدن از شر لکه ها و بوی تند و بسیاری موارد دیگر بشود.
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
|
پنج شنبه 27 بهمن 1390 ساعت 11:13 بعد از ظهر |
بازدید : 678 |
نویسنده :
سیاوش صفاریان
| ( نظرات )
|
آدمهای موفـق با دیـگران 30 فـرق دارند 
بخونین جالبه . . .
ببین و عبرت بگیر . . .
در . . . ادامه مطلب ...
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
|
پنج شنبه 27 بهمن 1390 ساعت 10:49 بعد از ظهر |
بازدید : 850 |
نویسنده :
سیاوش صفاریان
| ( نظرات )
|
کمی بخندید ولی بعدش پشیمونتون میکنم .. .
به این مطلب طنز و آموزنده توجه کنین
اول تو بخند بعد من به تو . . .
برو تو ادامه مطلب . ..
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
|
دو شنبه 23 بهمن 1390 ساعت 11:58 بعد از ظهر |
بازدید : 882 |
نویسنده :
سیاوش صفاریان
| ( نظرات )
|
اینارو بفهمین بد نیس آقایون . . . هر چند که میدونین . . .
وقتی فهمیدی قرار نیست با هر زن یا دختری که دوست شدی، به رختخواب بری ؛
هر وقت یاد گرفتی بدون توقع دوستی کنی ...
هر وقت فهمیدی هر کسی که دوستت شد ، دوست دخترت نیست
و برای جواب سلامش باید به یک علیک محترمانه فکر کني نه به پیدا کردن یک مكان خالی... اونوقت میتونی روی همراهی و همدلی هر کسی به عنوان جنس مخالفت حساب کنی
|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
|
یک شنبه 23 بهمن 1390 ساعت 11:31 بعد از ظهر |
بازدید : 923 |
نویسنده :
سیاوش صفاریان
| ( نظرات )
|
دانستنی های جالب . . .
بخونین یکم سطح اطلاعات عمومیتون بره بالا بد نیست . . .
تا حالا کسی از دونستن ضرر نکرده پس این پست رو بخونین . . .

 
  
اهم اهم . . . توجه شما را به ادامه مطالب جلب میکنم . . . (دیشب تعداد یک فروند . . . .)
|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
|
یک شنبه 22 بهمن 1390 ساعت 9:44 بعد از ظهر |
بازدید : 943 |
نویسنده :
سیاوش صفاریان
| ( نظرات )
|
یه موقع های آدم نباید بخنده. . .
واقعا اینا چند موردشن امیدوارم شما اینجوری نباشید که صد در صد نیستین . . .
(این مطلب رو از وبلاگ املت کپی کردم با اجازه صاحبش )
اصل مطلب در ادامه مطلب . . .
|
امتیاز مطلب : 19
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
|
یک شنبه 23 بهمن 1390 ساعت 3:4 بعد از ظهر |
بازدید : 868 |
نویسنده :
سیاوش صفاریان
| ( نظرات )
|
اگر به سلامت زیستی اهمیت می دهید و دوست ندارید به این زودیها گوهر ارزشمند سلامتی را از دست بدهید، فقط کافیست به آخرین دستاوردهای متخصصین مرکز ملی هدایت (ارتقاء) سلامت و رفتار شناسی توکیو توجه کنید!
آنها می گویند . . . .
در ادامه مطلب بخونین . . .
|
امتیاز مطلب : 21
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
|
|
|